Elikkäs tosiaan, huomenna viimeinen työpäivä (JES!!) ja lauantaina olisi edessä lähtö ranskaan. Ekaksi täältä rovaniemelle autolla, jatketaan lentäen helsinkiin, ja sitten suora lento ranskaan. Kaksi viikkoa poissa kavereiden luota, ilman mitään yhteyttä suomeen.

Koneen saan mukaan, mutta siinä ei mitä luultavimmin ole nettiyhteyttä ranskassa, paitsi jos tunkeudun jonkun muun verkkoon :D Olen tosin äärettömän avuton koneiden kanssa, joten tuskin onnistun edes siinä.

Ranskassa tukikohtanamme toimii Nizza, ja siellä sedän ja sen avovaimon asunto. En tiedä lainkaan millainen paikka on kyseessä, mutta ei kai mikään kamala murju, sen verran olen kuullut :P

heinäkuussa olisi sitten Simerock, ja sinne on ihan pakko päästä. onko joku muu sinne menossa? Mulla on vielä vähän auki tuo asuminen ja seura, mutta menen vaikka yksin, ja asun vaikka veneen alla :D ihan sama, kunhan pääsen sinne.

Huomenna olisi sirkus, ja sinnekin mulla hinku, mutta kun ei vielä kyytiä. Aina kaikki tuntuu tyssäävän tällaisiaan pikkuasioihin, kuten raha, kyyti, seura tai asumus. Miksi elämässä on kaikki niin pienistä asioista kiinni. Pakkohan joidenkin asioiden on vain selvitä itsekseen. Muutan sekoan.

Meneillään on erittäin mielenkiintoinen keskutelu erään hyvän ystäväni kanssa. Tässä pieni lainaus siitä.

"isät valittaa että ku ollaan saatu kaikki niin vitun helpolla että het on joutunu virumaan jossain perkeleen turve kuopassa talvisodassa -80*c asteen pakkasessa, veljet heittäny veiviä, ruokaa ollu vähän ja kaikkea muuta siihen viittavaa..."

Kyllä mese on hieno keksintö ^^

Asiasta viidenteentoistatuhannenteen. Ajattelin rustata eräänlaisen matkapäiväkirjan matkallani maailman ympäri (toisin sanoen ranskaan ja takaisin) ja sitten jossain vaiheessa lätkäistä sen tänne, jos joku vaikka olisi kiinnostunut minun upeasta (eli tylsästä) elämästäni.

Näiden puheenaiheiden myötä sanon teille heihei, ja painun ulkoiluttamaan koiraani.